F.A.Q

Veelgestende vragen

Wat is jullie werkwijze?

We zijn bereikbaar via verschillende kanalen. Stuur ons een mailtje op info@compyou.be, of contacteer ons via het contactformulier. Vragen staat vrij, wij bijten niet! 😉

Binnen de twee dagen zorgen we voor een gepast antwoord, met een voorstel hoe we verder kunnen samenwerken. Vaak gaat dit gepaard met een eerste kennismakingsgesprek van een halfuurtje, waar we videobellen om ons kort voor te stellen en te luisteren naar wat de verwachtingen zijn. Na dit gesprek ontvang je binnen de week een vrijblijvende offerte.

Wat is jullie uurtarief?

Dit hangt af van het soort werk dat we verrichten. Ons uurtarief voor de meeste zaken ligt tussen 60 en 70 euro excl.. Hierop baseren we ons ook wanneer we een offerte opstellen om een website te ontwerpen bijvoorbeeld.

Ik wil graag een computer maar er is te veel keuze online, help!

Hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Nadat we een kort gesprek hebben gehad over wat je wensen zijn, kunnen we dit vertalen naar een desktop op (uw) maat gemaakt. Dit wil niet perse zeggen dat het de allersnelste of allermooiste PC hoeft te zijn.

Een op maat gemaakte desktop is niet enkel nuttig voor de gamers onder ons. Het voordeel van een custom-made desktop is dat je enkel betaalt voor wat je nodig hebt! Daardoor varieert de prijs hiervan enorm (500,- tot 4000,- excl. BTW). We houden tijdens het bouwen dus altijd rekening met het budget van onze klant.

Trouwens, wij onderhouden ook graag uw huidige PC! Onderdelen vervangen, virusscans, herinstalleren van Windows,...

Ik heb eens gebladerd door het portfolio en wil ook een website van dezelfde grootte, wat gaat me dat kosten?

We gebruiken voornamelijk Wordpress in combinatie met Elementor om onze websites te maken. Dit is onze specialiteit. De prijs wordt berekend a.d.h.v. ons uurtarief dat je hierboven kan terugvinden en hangt natuurlijk af van website tot website. Meestal liggen de prijzen voor een volledig afgewerkte website (incl. meerdere revisies, we willen dat de klant tevreden is) tussen de 700-1500,- excl. BTW.

Hierbij komt later een extra jaarlijkse kost bij kijken, die bedoeld is om de website te hosten (serverkosten) en onderhouden (werkuren). Hiervoor betaal je bij ons 180,- excl. BTW per jaar. Goed om weten: ook mail hosting met eigen domeinnaam kunnen we voorzien.